D e   P e e l h o e v e

                   A u s t r a l i a n   L a b r a d o o d l e s                   

Welkom op onze website !


Erg leuk dat ook jij interesse hebt in de Australian Labradoodle. Met ons bescheiden fokprogramma willen wij een bijdrage leveren aan de instandhouding van het geweldige ras "de Australian Labradoodle".

Een Australian Labradoodle is een zeer evenwichtige hond, die zich erg goed leent voor ASS en ADHD-problematiek. Ook bij depressie en soortgelijke aandoeningen heeft de Australian Labradoodle zijn diensten bewezen. In ons fokprogramma leggen wij een extra accent op het karakter van de verschillende honden zodat wij met onze honden een bijdrage kunnen leveren aan de eerder genoemde doelgroep van mensen.

Wij wensen je veel plezier met het bekijken van onze website en mocht er iets niet duidelijk zijn, laat het ons dan even weten.


Puppy's
Eind september verwachten wij een tweede nestje van Khairo. Op dit moment zijn er nog mogelijkheden om een reservering te doen. In principe pas nadat er een nadere kennismaking heeft plaatsgevonden. Wij willen sowieso graag eerst kennismaken. Wij vinden het nl. ook erg belangrijk om te weten waar en onder welke omstandigheden onze pups gaan wonen en dat jullie weten onder welke omstandigheden onze pups worden geboren en gedurende de eerste 8 weken worden gevormd. Door het invullen van onderstaand formulier kunt u uw interesse kenbaar maken.

 Mocht je na het bekijken van onze website wat meer willen weten over een of ander, maak dan gebruik van onderstaande mogelijkheid om een berichtje te versturen.


      Bovenstaande foto's geven een kleine indruk van het o zo mooie natuurgebied " de Peel" in Oost-Brabant